Buzăul, de neoprit ! Victorie în deplasare, cu Csikszereda !

Buzăul, de neoprit ! Victorie în deplasare, cu Csikszereda !

Perioadă de grație pe care o traversează FC Buzău. Azi, elevii lui Cristi Pustai au reușit a opta victorie consecutivă, cu Csikszereda, la Miercurea Ciuc. Buzoienii au deschis scorul repede, prin Chică Roșă, atacantul venit de la Botoșani reușind să profite de o bâlbâială a fundașilor centrali adverși, să fure un balon și să finalizeze cu stângul.

Gazdele au reușit să egaleze chiar înainte de pauză, prin Lorant Kovacs. Fotbalistul împrumutat de la Sepsi a profitat de o busculadă în careul buzoian, după o lovitură liberă laterală. Tot Csikszereda a punctat și după pauză, prin același Kovacs. Mijlocașul a reluat în plasă după o nesincronizare a apărării buzoiene. Stoian a ezitat să atace un balon centrat pe jos, Zamfir a întârziat să degajeze dându-i ocazia fostului mijlocaș de la U. Cluj să reia nestingherit în poarta buzoiană.

Fundașul dreapta al Buzăului s-a revanșat în minutul 67, atunci când a scos un penalty, lovitură de pedeapsă transformată de Pațurcă.

Pe final, FC Buzău a forțat victoria, reușind să obțină toate cele trei puncte după execuția de generic a fundașului uruguayan Ariel Lopez, același care adusese egalarea în partida de cupă cu Academica. Urcat în atac, stopperul a reluat imparabil, din vole, de la 20 de metri, după o deviere a lui Chică Roșă.

Grație succesului de azi, Fc Buzău își consolidează poziția a șasea în clasament, loc de play-off. Etapa viitoare, pe Stadionul din Crâng, elevii lui Cristi Pustai îi vor primi pe cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Sport

Meci de cupă, cu spectatori, de 1 Decembrie

29.11.21 16:26 Ultima modificare 29.11.21 16:36

Stadioanele și-au deschis din nou porțile pentru spectatori, după o pauză poate prea lungă. Din fericire, una dintre beneficiarele acestei măsuri este și FC Buzău,…