Publicat la: 31.01.2019. 19:23 / 1.376 views

BUZĂUL CERE SUPLIMENTAREA VACCINULUI. DOZELE VOR FI DESTINATE PERSOANELOR CU RISC

Având în vedere evoluţia gripei şi a afecţiunilor respiratorii, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a cerut Ministerului Sănătăţii suplimentarea dozelor de vaccin. Un lot nou ar putea ajunge zilele acestea la Buzău. Vor fi imunizate persoanele cu risc major. 

vaccinDirecţia de Sănătate Publică a făcut o solicitare de suplimentare a dozelor de vaccine, pe fondul cazurilor de gripă şi al evoluţiei afecţiunilor respiratorii. DSP a cerut la Minister încă 2700 de doze. 

Lotul de antigripal ar putea ajunge la Buzău chiar în aceste zile. Imunizarea va avea ca ţintă persoanele cu un risc major de complicaţii în cazul contractării virusului. 

De la debutul sezonului, peste 20.000 de persoane din judeţul Buzău au fost vaccinate. Stocul de vaccine a fost epuizat încă din luna decembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!