Publicat la: 22.08.2018. 18:30 / 1.158 views

BUZĂU, ORAŞUL CONTRASTELOR. PRIVELIŞTI DIFERITE LA INTRĂRILE ÎN ORAŞ

Oraşul nostru, în funcţie de care parte alegi să intri în oraş, arată complet diferit. Şoferii care aleg poarta Calea Eroilor vor crede că pătrund într-un oraş european, însă cei care vor alege intrările dinspre Ialomiţa, Brăila sau Braşov, vor crede că au pătruns într-un oraş din lumea a treia.

intrare oras 1 intrare oras 3

În acest an, Primăria municipiului Buzău a transformat radical intrarea în oraş, dinspre Ploieşti. În doar câteva săptămâni, cu această porţiune renovată, oraşul arată parcă altfel, iar reacţiile buzoienilor sunt doar pozitive.

Nu acelaşi lucru se poate spune, însă, despre celelalte intrări în municipiul Buzău. Fie că vin dinspre Ialomiţa, Brăila sau Braşov, imaginile care îi întâmpină pe şoferi sunt dezolante. Nimic din ceea ce li se înfăţişează nu face referire la oraşul european care se vrea a fi Buzăul.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Buzău au declarat că poarta de intrare în oraş dinspre Ploieşti este un etalon, iar pe viitor, toate celelalte intrări vor fi la fel. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!