Publicat la: 17.05.2019. 18:13 / 604 views

BUSINESS CHALLENGE, LA A DOUA EDIŢIE. CONCURSUL ESTE EXTREM DE APRECIAT DE ELEVI

Astăzi, la Liceul Tehnic s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a a concursului de antreprenoriat Business Challenge la care participat elevi din 6 şcoli şi studenţi de la ASE şi Agronomie. Jurijat de profesori cu renume, concursul este cu atât mai apreciat de elevi, cu cât îi poate ajuta foarte mult în cariera lor viitoare.

concurs tehnic 2Elevi de la 6 şcoli din judeţul Buzău, ajutaţi de studenţi de la ASE şi Agronomie, s-au întrecut astăzi în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului de antreprenoriat Business Challenge. Cu toţii au avut de găsit soluţii pentru o situaţie ipotetică prezentată de organizatori.

Concursul de fost jurizat de profesori de renume, iar preşedintele juriului a fost un profesor universitar de la Academia de Studii Economice care a lăudat profesorii care au făcut posibilă organizarea unui astfel de concurs ce va avea efecte extrem de benefice asupra viitorilor absolvenţi.

După două ore de consultări, elevii au impresionat juriul prin soluţiile găsite la cazut pe marginea căruia au avut de discutat.

Din cele 6 echipe, trei au fost declarate câştigătoare, iar concurenţii au primit din partea Liceului Tehnic medalii şi trofee de cei mai buni antreprenori. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!