Publicat la: 03.05.2018. 18:23 / 1.245 views

BUNUL-SIMŢ, PE CALE DE DISPARIŢIE. A TRANSFORMAT O MAŞINĂ ÎN TOALETĂ PUBLICĂ

Se pare că la Buzău, bunul-simţ este pe cale de dispariţie. Iar când gestul vine din partea unui om la care ai ceva pretenţii, dezamăgirea este şi mai mare. O cameră de supraveghere montată pe strada Spiru Haret a surprins un buzoian, prea grăbit pentru a ajunge la toaletă, făcându-şi nevoile pe o maşină parcată. Imaginile au fost făcute publice chiar de către proprietarul maşinii.

pipi pe masinaÎn anul 2018, când milităm pentru bun simţ şi civilizaţie, în municipiul Buzău încă se mai întâmplă lucruri care ne fac să ne întrebăm dacă am evoluat din era primitivă. Un astfel de gest a fost făcut serile trecute pe strada Spiru Haret, foarte aproape de intersecţia cu strada Traian Vuia. Puţin după ora 21.00, un buzoian, deţinător al unui autoturism de lux, opreşte maşina pe partea dreaptă şi urinează pe o maşină parcată, uitând în acest fel şi de bun simţ şi de civilizaţie.

Gestul buzoianului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă şi imaginile au fost făcute publice chiar de către proprietarul maşinii parcate.

Gestul buzoianului poate fi sancţionat, potrivit regulamentului de convieţuire socială aflat în vigoare. Rămâne de văzut dacă reprezentanţii Primăriei, ori ai Direcţiei de Poliţie Locală se vor sesiza şi vor identifica bărbatul din imagini. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!