Publicat la: 24.05.2019. 19:22 / 666 views

BULETINE LA URGENŢĂ, PENTRU ALEGERI. PROGRAM SPECIAL, SÂMBĂTĂ ŞI DUMINICĂ

Buzoienii care au probleme cu valabilitatea cărţilor de identitate au ocazia, în acest weekend, să intre în poesia de noi documente într-un timp record. Asta pentru că Serviciul de Evidenţă a Persoanelor va avea program special cu publicul, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să voteze. Pentru primiri şi eliberări de documente se va lucra atât sâmbătă, cât şi în ziua scrutinului.

buletine 1În această săptămână, funcţionarii de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor au constatat o creştere a numărului de cereri pentru eliberarea de noi cărţi de identitate. Afluxul a fost dat de persoanele care vor să voteze duminică.

Ghişele de la buletine vor fi deschise şi în weekend, începând cu ora 7:00, pentru a veni în sprijinul celor care vor să voteze, dar nu au cărţi de identitate valabile.

Cărţile de identitate cerute sâmbătă şi duminică vor fi eliberate în regim de urgenţă. Taxa pentru un document este de 7 lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!