Publicat la: 23.02.2017. 19:51 / 887 views

BUGETUL JUDEŢULUI, MAI MARE DECÂT ANUL TRECUT. INVESTIŢIILE ÎN INFRASTRUCTURĂ, PRIMORDIALE

Bugetul judeţului Buzău va fi mai mare cu 20 la sută faţă de anii precedenţi. Este anunţul făcut astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean. Petre Emanoil Neagu a şi emumerat câteva dintre priorităţile din acest an, însă pe primul loc a spus că va fi infrastructura.

cj 1În data de 3 martie, consilierii judeţeni se vor întruni într-o şedinţă extraordinară pentru aprobarea bugetului. Suma de care va dispune Judeţul Buzău în acest an este cu aprope un sfert mai mare faţă de anul trecut.

Preşedintele Consiliului Judeţean a vorbit şi despre modalitatea de împărţire a banilor dar şi despre priorităţile pe care le are în vedere.

De asemenea, pe lângă proiectele ce vor fi demarate în acest an, reprezentanţii Consiliului Judeţean au în vedere şi finalizarea celor începute sau a celor ce stagnează de câtiva ani, cum ar fi Podul de la Vadu Paşii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!