Publicat la: 21.01.2020. 19:05 / 466 views

BUGET MAI MIC LA CONSILIUL JUDEŢEAN. CHIAR ŞI AŞA, CONTINUĂ INVESTIŢIILE

Anul acesta, Consiliul Judeţean Buzău va primi cu 35% mai puţini bani decât anul precedent. Este anunţul făcut de preşedintele instituţiei, Petre Emanoil Neagu, care a precizat însă că profesionalismul angajaţilor va suplini gaura din buget.

neagu cj 2 cj extra

Deşi s-au făcut investiţii fără precedent în infrastructura judeţeană, guvernul a decis să acorde Buzăului o sumă mult mai mică de bani faţă de 2019. Bugetul creionat pentru judeţul nostru indică o scădere cu aproximativ 37% faţă de suma primită anul trecut.

În ciuda acestui aspect deloc încurajator, preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că nu este timpul pentru lamentări. Şeful Consiliului Judeţean se bazează şi pe economiile pe care le poate face administraţia buzoiană, astfel încât banii rămaşi de la un capitol bugetar să poată fi direcţionaţi către investiţii.

Veştile sunt ceva mai îmbucurătoare pentru municipiul Buzău. În cadrul aceleiaşi conferinţe, Petre Neagu a afirmat că, în 2020, Primăria Buzău va primi cu 4 milioane de euro mai mulţi faţă de anul trecut. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!