Publicat la: 24.02.2020. 18:27 / 458 views

BUCURIE IN SALA ROMEO IAMANDI. CEA MAI FRUMOASĂ ATMOSFERĂ DE PÂNĂ ACUM

Atmosferă de Champions League, vineri, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Cele două galerii au făcut spectacol, încurajându-şi favoritele pe tot parcursul partidei. În joc, s-au prins şi ceilalţi spectatori,  astfel că în multe momente nivelul decibelilor a atins cota vacarmului. În cele din urmă, Gloria s-a impus cu 27 la 24, urcând, astfel, pe poziţia a IV-a în clasamentul Ligii Florilor.

gloria rapid handbal  gloria rapid handbal 2

Atmosferă cum rar se întâlneşte în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, vineri, la meciul dintre Gloria și Rapid. Cele două galerii au fost, în multe momente, actorii principali ai evenimentului, în ciuda faptului că pe parchet handbalistele au făcut spectacol. Buzoiencele și-au făcut singure meciul greu, fiind conduse, la un moment dat, cu 3 la 0, spre stupoarea multora dintre spectatori. În cele din urmă, Gloria a reușit să intre în avantaj la pauză, 13 la 11, după o primă repriză în care ambele echipe au ratat nepermis de mult.

A doua repriză a aparținut clar elevelor lui Ovidiu Mihăilă, poate și din cauză că fetele de la Rapid au picat fizic. Gloria s-a desprins, în minutul 51, la 24 la 17, moment în care toată lumea din sală și-a dat seama că meciul este încheiat. La final, buzoiencele s-au impus cu 27 la 24, urcând, astfel, pe poziția a patra a Ligii Florilor.

După meci, Carmen Amariei a acuzat oboseala acumulată după partida din Cupa, cu Craiova. Gruparea alb-vișinie a avut, de altfel, doar două zile la dispoziție, pentru a pregăti meciul cu Gloria.

Pentru Gloria, victoria era imperativ necesară, pentru a continua parcursul către o cupă europeană, dar și pentru a reface un moral destul de șifonat, în urma înfrângerii cu CSM Craiova.

Pentru Gloria, urmează două meciuri decisive, în deplasare la Gloria Bistrița și acasă cu HC Zalău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!