Publicat la: 21.11.2016. 18:48 / 874 views

BRAZII MUNICIPALI. TREI BRAZI VOR FI ADUŞI DE LA LUPENI

Anul acesta, brazii de Crăciun vor fi aduşi din nou din Harghita pentru a împodobi Buzăul de Sărbători. În afara celor doi pomi de iarnă uriaşi din faţa Palatului Comunal şi de la Orăşelul Copiilor, încă un brad va fi instalat în Primărie. Toţi trei vor putea fi admiraţi încă de la 1 Decembrie, când toţi românii sărbătoresc Ziua Naţională.

brad 1Şi anul acesta, buzoienii se vor putea bucura de Sărbători de priveliştea unor pomi de iarnă foarte frumoşi.

Doi brazi de aproape 20 de metri înălţime şi unul mai mic, care va fi instalat în interiorul Palarului Comunal, au fost deja contractaţi şi vor sosi în următoarele zile.

Brazii aduşi din Harghita sunt brazi de păşune, care au coroana mult mai bogată decât a celor de munte.

Cei trei brazi vor costa împreună aproximativ 150.000 lei.

Preţul include şi utilajele şi operaţiunile destul de dificile de tăiere şi de extragere a pomilor din teren, dar şi transportul până la Buzău.

Pomii de iarnă vor fi gata instalaţi şi împodobiţi la timp pentru a putea fi admiraţi de toţi buzoienii încă de la 1 Decembrie, odată cu deschiderea Târgului de Iarnă şi a Orăşelului Copiilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!