Publicat la: 27.12.2018. 18:06 / 2.144 views

BOŞCODEALĂ REVINE ÎN POLITICĂ. FOSTUL PRIMAR S-A ALĂTURAT ALDE BUZĂU

Fostul primar Constantin Boşcodeală revine în politică. Se alătură ALDE, partid care la Buzău nu are o colaborare bună cu PSD. Informaţia ne-a fost confirmată de fostul viceprimar Fănică Bîrlă, membru al ALDE din vara acestui an. 

boscodealaZvnouri legate de atragerea fostului edil-şef în barca ALDE au mai existat în ultimele luni. Constantin Boşcodeală a participat la petrecerea de final de an a organizaţiei liberal-democraţilor buzoieni, iar fostul viceprimar Fănică Bîrlă ne-a declarat că l-a convins pe Boşcodeală să se alăture ALDE. Este o revenire în politică după o perioadă de mai bine de doi ani în care fostul primar a stat departe de viaţa publică.

Constantin Boşcodeală îşi ispăşeşte o condamnare cu suspendare în dosarul Gloria, sentinţă care a stat la baza ieşirii din administraţie şi din politică. Pedeapsa nu îi permite să candideze la următoarele alegeri locale, doar o eventuală lege a amnistiei fiindu-i favorabilă. Într-un alt dosar, legat de construcţia cartierului Orizont, fostul primar a beneficiat de achitare la prima instanţă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!