BLOCAJ LA COMPANIA DE APĂ BUZĂU. ÎNCĂ O ŞEDINŢĂ AGA, UN NOU FIASCO

BLOCAJ LA COMPANIA DE APĂ BUZĂU. ÎNCĂ O ŞEDINŢĂ AGA, UN NOU FIASCO

Pentru a doua oară în 24 de ore, Adunarea Generală a Acţionarilor de la Compania de Apă nu a putut desfăşura o şedinţă. Nici astăzi reprezentantul oraşului Pătârlagele nu a sosit la întâlnire, astfel că AGA nu s-a mai ţinut. În aceste condiţii,   s-a convocat de urgenţă consiliul de administraţie al cărui mandat a expirat chiar azi. Acţionarii vor fi rechemaţi la discuţii pe data de 7 martie.

aga miercuriTocmai un nou consiliu de administraţie interimar ar fi trebuit să fie în atenţia Adunării Generale a Acţionarilor. După încercarea nereuşită de ieri de a se ţine şedinţa statutar, acelaşi motiv a dus la încă un eşec, astăzi: reprezentantul oraşului Pătârlagele nu a fost prezent. La întâlnirea de azi a ţinut să intervină directorul Companiei de Apă. Ionel Tescaru a şi intrat într-un schimb de replici cu trimisul Consiliului Judeţean.

În faţa unei noi convocări zadarnice, secretarul judeţului a precizat că trebuie luate decizii urgente, astfel încât să nu mai existe blocaj în cadrul AGA de la Compania de Apă.

Astfel, reprezentantul Companiei de Apă în AGA a decis să convoace imediat consiliul de administraţie al operatorului regional, for al cărui mandat expiră chiar azi.

În cele din urmă, consiliul de administraţie a decis să convoace Adunarea Generală a Acţionarilor într-o şedinţă stabilită pentru data de 7 martie. (Mihai Bunăziua)

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și