Publicat la: 15.04.2021. 18:35 / 1.197 views

BLOCAJ ÎN PALATUL COMUNAL. BIROU ÎNCHIS! 12 ANGAJAȚI, TRIMIȘI ACASĂ

Blocaj în Palatul Comunal, la unul dintre cele mai importante birouri. Toți angajați de la Achiziții și Investiții au fost trimiși acasă, după ce doi salariați au fost depistați cu COVID. Anunțul a fost făcut chiar de către primarul Constantin Toma, care a precizat că va începe testarea în masă a angajaților din Palatul Comunal.

impozit 5Situație de criză la unul dintre cele mai importante departamente din Primăria Buzău. După ce doi angajați au fost diagnosicați cu coronavirus, Biroul de Achiziții și Investiții din cadrul Palatului Comunal a fost închis. Edilul-șef Constantin Toma a anunțat că va impune regula testării în masă în rândul angajaților.

Cei 12 angajați de la Biroul de Achiziții și Investiții nu mai pot munci în Palatul Comunal, într-o perioadă în care se creionează bugetul pentru acest an și când sunt în lucru multe alte proiecte importante.

Ar mai exista o variantă: acei salariați testați în cadrul anchetei epidemiologice, cărora rezultatele PCR le ies negative, să revină la birou.

În tot acest context, ca măsură suplimentară, spațiile din Palatul Comunal au fost supuse unei dezinfecții. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!