Publicat la: 31.01.2018. 19:15 / 1.667 views

BLOC DE LOCUINŢE PENTRU MEDICI. S-A MAJORAT ŞI STIMULENTUL

Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat ridicarea unui bloc de locuinţe pentru medicii care aleg să profeseze la Buzău. De asemenea, tot pentru a atrage specialişti la Buzău, Consiliul Judetean oferă un stimulent financiar, care astăzi a fost majorat.

mediciPreşedintele Consiliului Judeţean caută soluţii pentru a atrage la Buzău medici specialişti care să îşi pună experienţa în slujba buzoienilor. În acest sens, a decis ca pe o parte din terenul rămas liber după demolarea vechii maternităţi, să fie ridicat un bloc de locuinţe destinate exclusiv medicilor.

De asemenea, Consiliul Judeţean oferă medicilor un stimulent financiar timp de 6 luni, care a fost majorat astăzi, la două salarii minime pe lună.

Tocmai oferirea acestor avantaje a făcut ca în ultimul timp tot mai mulţi medici să se arate interesaţi de a profesa la Buzău. O problemă gravă a buzoienilor era lipsa de medici oncologi, iar acum această problemă pare a se fi rezolvat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!