Publicat la: 21.01.2020. 19:00 / 753 views

BILETE PENTRU GLORIA – CSM BUCUREŞTI. PREŢUL TICHETULUI RĂMÂNE NESCHIMBAT, 10 LEI

S-au pus în vânzare biletele pentru marele meci de handbal între Gloria Buzău şi fosta campioană CSM Bucureşti. Având în vedere importanţa întâlnirii, adversarul dar şi parcursul foarte bun al buzoiencelor, deja se înregistrează un număr mare de bilete cumpărate.

spectatori gloriaSe anticipează un meci cu sala plină, săptămâna viitoare, când cea mai titrată handbalistă, Cristina Neagu, vine cu echipa la Buzău, pentru returul din campionat cu Gloria. CSM nu are o amintire plăcută de la ultima vizită la Buzău. Echipa a pierdut campionatul, după ce Gloria a învins cu 29 la 21.

Ieri au fost puse în vânzare biletele. Sute de buzoieni au cumpărat deja tichete, online sau de la punctul de vânzare dintr-un supermarket din oraş. Bilete vor exista la vânzare şi la Sala Sporturilor, înainte cu o zi, dar şi în ziua partidei.

Este recunoscut faptul că la Buzău, Gloria are un public numeros în tribune, în Liga Florilor. De această dată, interesul este şi mai mare. Conducerea clubului a decis să nu scumpească biletele, astfel că un tichet costa 10 lei.

Confruntarea din Sala Sporturilor va fi miercuri, 29 ianuarie, de la ora 18:00. În partida tur, a fost 28 la 21 pentru echipa din Capitală.

Înainte de meciul de foc împotriva CSM Bucureşti, handbalistele de la Gloria vor mai disputa două meciuri urşoare în campionat, ambele în deplasare. Joi va fi meci cu Măgura Cisnădie iar duminică la Cluj, cu CSU. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!