Publicat la: 04.11.2020. 20:13 / 876 views

BILANȚUL COVID, ÎN ȘCOLILE BUZOIENE. TOT MAI MULTE CAZURI, ÎN ULTIMA PERIOADĂ

Numărul cazurilor de COVID în școlile buzoiene este în creștere. Potrivit oficialilor din educație, peste 10.000 de elevi învață online în această perioadă, din cauza închiderii unor unități sau clase. Cele mai multe situații sunt înregistrate în municipiul Buzău.

termoscaner meirosu

În ultima perioadă, nu există zi în care la Buzău să nu apară câte o școală sau clasă închise din cauza apariției cazurilor de coronavirus.

Aproape 50 de confirmări au fost raportate în ultima săptămână, în unitățile de învățământ buzoiene.

De astăzi, și Liceul Tehnic Buzău a intrat în scenariul roșu, după apariția celui de-al doilea caz de coronavirus, în ultima săptămână, în rândul cadrelor didactice. Unitatea va desfășura ore exclusiv online timp de 14 zile.

În momentul de față, 26 de unități școlare buzoiene sunt afectate ca urmare a cazurilor de COVID. Peste 10.000 de elevi învață exclusiv online.

Cele mai multe școli cu probleme din cauza noului coronavirus sunt în municipiul Buzău. La acestea se adaugă Școala gimnazială nr. 11, unde nu se învață în bănci, pentru că nu au fost finalizate lucrările de reabilitare termică. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!