Publicat la: 02.03.2021. 19:37 / 730 views

BILANȚUL COVID DIN ȘCOLILE BUZOIENE. CÂTEVA ZECI DE CAZURI, DE LA REÎNCEPEREA CURSURILOR

În timp ce rata de infectare de la nivelul județului se menține constantă, bilanțul îmbolnăvirilor cu COVID în școli a ajuns la aproape 40 de cazuri înregistrate de la reînceperea cursurilor, în urmă cu trei săptămâni.  

teste rapide 1Pe de altă parte, având în vedere creșterea zilnică a ratei de incidență din municipiul Buzău, peste zece mii de copii de la școlile și liceele din oraș rămân acasă, unde învață online.

În continuare, procedurile din unitățile de învățământ, la apariția unor cazuri suspecte de coronavirus, sunt aplicate. Cu acordul părinților, elevii pot fi testați rapid, la cabinetele școlare sau la cabinetele medicilor de familie. Procedura este valabilă și în cazul tuturor angajaților din educație. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!