Publicat la: 16.01.2018. 19:10 / 822 views

BILANŢUL AJOFM PE 2017. PESTE 10.000 DE BUZOIENI ANGAJAŢI

Peste 10.000 de şomeri buzoieni şi-au găsit locuri de muncă anul trecut. Cel puţin aşa reiese din bilanţul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă. Oficialii instituţiei spun că, în privinţa ratei şomajului, evoluţia este îmbucurătoare. Cu toate acestea, Buzăul încă se situează pe un loc fruntaş la nivel naţional într-un top al numărului de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

tociuÎn prima lună a anului trecut, rata şomajului era aproape de 10%, iar la finele lui 2017 a scăzut sub 9 procente.

În continuare, cei mai mulţi aflaţi în evidenţele Agenţiei sunt beneficiari ai venitului minim garantat.

Practic, spun oficialii AJOFM, peste 10.000 de şomeri şi-au găsit locuri de muncă, în majoritate pe piaţa forţei de muncă din municipiul Buzău.

La capitolul disponibilizări, media anuală a scăzut faţă de anii anteriori.

În ciuda cifrelor prezentate de conducearea AJOFM, Buzăul se situează pe primele locuri în ţară, într-un clasament al judeţelor cu cel mai mare număr de şomeri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!