Publicat la: 22.01.2020. 19:10 / 403 views

BILANŢ NEGRU PE ŞOSELELE BUZOIENE, ÎN 2019. 51 DE MORŢI, ÎN URMA ACCIDENTELOR RUTIERE

Conducerea Poliției buzoiene a prezentat, astăzi, bilanțul activității pe anul trecut. Dacă la majoritatea capitolelor s-au înregistrat scăderi ale fenomenului infracțional, de departe cea mai îngrijorătoare statistică se referă la numărul persoanelor decedate în urma accidentelor rutiere: 51 de morți.  

acc 2 rutier 1

Anul trecut, a fost un număr record de acțiuni preventive pe șoselele din județul Buzău. Bilanțul activităților este pe măsură: peste 60.000 de sancțiuni aplicate, aproape 5.000 de premise reținute și sute de mașini cu certificatele retrase.

În ciuda numeroaselor acțiuni preventive, bilanțul negru al persoanelor decedate pe șoselele din județ este îngrijorător. Numărul morților a crescut.

Doar cifra cu răniți grav a fost în scădere în 2019.

Anul trecut, 51 de persoane și-au pierdut viața în urma accidentelor produse pe raza județului Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!