Publicat la: 21.12.2017. 19:25 / 991 views

BILANŢ DE FINAL DE AN. NEAGU A SPICUIT REALIZĂRILE DIN 2017

neagu cjUltima şedinţă a anului de la Consiliul Judeţean a fost un prilej pentru conducerea instituţiei de a face un scurt bilanţ al activităţilor din 2017. Întrebat de jurnalişti despre cea mai importantă realizare, preşedintele Petre Emanoil Neagu a ţinut să argumenteze de ce consideră că preluarea Căminului de bătrâni de la Vintilă Vodă se află prima pe listă.

Şeful Consiliului Judeţean a adăugat că o mare parte din investiţiile în infrastructură şi sănătate, dar şi cele viitoare din domeniul cultural, au fost posibile cu ajutorul fondurilor europene.

Reabilitarea Podului de la Vadu Paşii şi construcţia unei noi structuri în imediata apropiere au fost trecute, de asemena, la capitolul bile albe.

Nu în ultimul rând, s-a discutat despre proiectele pentru 2018, în sănătate, cultură şi pentru modernizarea infrastructurii judeţene. Şi aici, s-a făcut referire la Centenarul Marii Uniri.

Printre altele, la şedinţa de Consiliu Judeţean de astăzi s-a mai aprobat o sumă pentru lucrări de reabilitare la Mănăstirea Răteşti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!