Bilanț cutremurător. 21 de morți, peste 450 de noi îmbolnăviri!

Bilanț cutremurător. 21 de morți, peste 450 de noi îmbolnăviri!

Astăzi avem de-a face cu cel mai sumbru bilanț de la începutul pandemiei, în județul Buzău. 21 de persoane decedate și peste 450 de noi îmbolnăviri au fost raportate de autoritățile din sănătate. Responsabilii din sistemul sanitar sunt îngroziți și fac un apel disperat către populație, să conștientizeze gravitatea situației.

Ultimele 24 de ore au adus la Buzău cel mai negru bilanț de la începutul pandemiei. Cifrele raportate astăzi de autoritățile din sănătate sunt pur și simplu terifiante.    

La cea mai mare unitate spitalicească din județul Buzău, personalul medical se simte ca și cum ar interveni într-o situație de război. Imaginile din curtea Spitalului Județean sunt elocvente cu privire la perioada critică, fără precedent, pe care o traversăm.

În acest context, vin și apelurile disperate din partea celor implicați în sistemul sanitar și care văd zilnic consecințele valului de îmbolnăviri.

În ultimele două săptămâni, la nivelul județului Buzău au fost înregistrate 83 de decese în rândul pacienților infectați cu COVID și peste 3000 de noi cazuri de coronavirus. (Ana-Cristina Micu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…