Publicat la: 17.08.2020. 18:08 / 304 views

BILANȚ COVID: 21 DE CAZURI NOI. ȘAPTE DECESE ȘI APROAPE 100 DE INFECTĂRI ÎN WEEKEND

Cifre îngrijorătoare, la Buzău. Numai weekend-ul trecut, s-au înregistrat 94 de cazuri noi de coronavirus. Bilanţul sfârşitului de săptamână include şi şapte decese ale unor pacienţi infectati cu Sars-Cov-2. Azi, pe raza judeţului au fost înregistrate alte 21 de cazuri noi.

judetean 1Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 21 cazuri noi de persoane infectate cu SARS- CoV-2. De menționat că patru dintre pacienți au fost testați și diagnosticați într-un laborator privat.

Pacienții  nou confirmați au vârste cuprinse între 36 și 93 de ani.

Șapte decese au fost înregistrate, în weekend, în rândul pacienților diagnosticați cu sars cov-2. Este vorba, în general,  despre pacienți în vârstă cunoscuți cu alte afecțiuni. 

La Buzău, numărul  persoanelor confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1831. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!