Publicat la: 31.08.2015. 18:52 / 4.124 views

BÎGIU, ABSENT ŞI DE LA A DOUA ŞEDINŢĂ A CJ BUZĂU. A FOST LA PROCES LA CĂLĂRAŞI

Pentru a doua oră la rând, de la revenirea în fruntea Consiliului Judeţean Buzău, preşedintele Cristi Bîgiu a absentat de la şedinţa de consiliu.

CJ PREZIDIUDacă luna trecută a invocat un scurt concediu, de această dată Bîgiu a avut un motiv întemeiat. 

E vorba de procesul intentat lui Bîgiu de procurii DNA care a avut un nou termen luni la Tribunalul Călăraşi. E de aşteptat ca în scurt timp judecătorul să anunţe sentinţa pe fond, în condiţiile în care ceilalţi doi inculpaţi din acest proces au recunoscut acuzaţiile.

Absenţa motivată de la şedinţă l-a salvat pe Bîgiu de un moment delicat, întrucât consilierii judeţeni ai PNL erau pregătiţi să se ridice şi să părăsească sala în semn de protest dacă Bîgiu ar fi ţinut să participe şi să prezideze şedinţa. Cum Bîgiu a a absentat, consilierii PNL au asistat la întreaga şedinţă. (Auraş Tereacă)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!