Publicat la: 13.10.2016. 17:12 / 1.982 views

BIDIDIU, “SĂLTAT DE MASCAŢI”. ESTE CERCETAT PENTRU SPĂLARE DE BANI

Renumitul interlop Gheorghe Valentin Dăngălaş, cunoscut sub numele de Bididiu, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut de poliţiştii buzoieni şi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru spălare de bani după ce timp de mai mulţi ani ar fi comis furturi în Spania şi Elveţia, iar la revenirea în ţară şi-ar fi cumpărat două maşini de lux şi un imobil, toate în valoare de peste 200.000 de euro.

interlopGheorghe Valentin Dăngălaş, cunoscut sub numele de Bididiu, a fost în atenţia poliţiştilor buzoieni mai mult timp. Oamenii legii l-au bănuit că şi-ar fi cumpărat doi bolizi de lux, un BMW şi un Porche Panamera, dar şi o locuinţă, toate în valoare de peste 200.000 de euro, cu bani proveniţi din furturi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Bididiu ar fi spart mai multe locuinţe în Spania şi Elveţia, de unde a furat bani, bijuterii şi alte bunuri. Revenit în ţară, ar fi achiziţionat maşinile şi casa pe numele unor cunoscuţi.

Bididiu a fost prins pe o stradă din municipiul Buzău şi reţinut de oamenii legii. Acesta a fost prezentat procurorilor de pe lângă Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă.

În vârstă de 40 de ani, Dăngălaş Gheorghe Valentin este cercetat pentru numeroase infracţiuni comise în vestul Europei. Potrivit unor surse judiciare, „Bididiu” a creat un grup infracţional organizat deosebit de periculos, el fiind în atenţia EUROPOL de câţiva ani. Deşi recidivist, interlopul buzoian a reuşit de câteva ori să scape de justiţia din Occident, cu toate că a săvârşit în U.E. infracţiuni foarte grave cu violenţă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!