Bibliotecă nouă, la Vernești. Va fi amenajată într-o clădire învecinată școlii

Bibliotecă nouă, la Vernești. Va fi amenajată într-o clădire învecinată școlii

La Vernesti tot mai mulți părinți aleg să-și trimită copiii la școlile din localitate. Pentru copii și nu numai, administrația a decis amenajarea unei biblioteci chiar lângă una dintre școlile din localitate.

Noul punct cultural va beneficia de cele mai bune condiții, de la săli spațioase de lectură, până la biblioteca propriu-zisă, dar și materiale informative care se vor adresa tuturor cetățenilor din comună. Va fi, spun oamenii din administrație, un loc atrăgător și colorat, în care toți locuitorii, dar mai ales copiii vor fi primiți cu drag.

În trecut, clădirea care va adăposti biblioteca era folosită ca sală de forță. De asemenea, vestiarele unei baze sportive au fost amenajate aici. Cum o bază sportivă noua va fi amenajată în altă locație, edilii au decis, după ce s-au consultat cu locuitorii, să amenejeze biblioteca aici.

Câteva sute de copii urmează cursurile școlii din Vernești. Noua biblioteca le va oferi materiale necesare învățării, dar și cărți din literatura universală.

Un comentariu la: “Bibliotecă nouă, la Vernești. Va fi amenajată într-o clădire învecinată școlii

  1. vreau să donez mai multe cărți din literatura universală acestei biblioteci. cărțile sunt depozitate în prezent în loc Sărata Monteoru, ambalate în cutii de carton. unde le pot aduce?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și