Publicat la: 06.11.2019. 19:54 / 1.272 views

BEBELUŞ, ÎN STARE GRAVĂ. A FOST TRANSFERAT CU ELICOPTERUL SMURD LA „MARIE CURIE”

Operaţiune contra-cronometru, ieri, pentru salvarea unui bebeluş. Copilul a fost transportat pe calea aerului, la o clinică din Bucureşti, la solicitarea medicilor de pe secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău. Bebeluşul fusese adus duminică seară cu vărsături şi febră.

elicopter bebeMicuţul fusese adus pentru îngrijiri medicale şi manifesta vărsături şi o stare generală rea. Primele îngrijiri i-au fost acordate de către personalul medical de pe secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean. Bebeluşul a fost ventilat mecanic, ulterior luându-se decizia de a fi mutat la Bucureşti. Micuţul a fost transportat la Clinica „Marie Curie”, din Capitală.

Din primele investigaţii ale medicilor buzoieni, se pare că ar fi vorba despre un enterovirus. De regulă, cu cât vârsta copilului este mai mică, cu atât manifestările sunt mai grave.

Medicii bucureşteni nu cu comunicat, deocamdată, date despre starea de sănătate a bebeluşului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!