Publicat la: 04.09.2019. 18:17 / 853 views

BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ, LA ALDENI. INVESTIŢIE DE 500.000 LEI

Un teren de fotbal nou, o tribună care poate primi 200 de spectatori, un teren de minifotbal şi unul de tenis de câmp. Sunt facilităţile de care se pot bucura iubitorii sportului din comuna Cernăteşti.

stadion cernatesti 3Noua bază de la Aldeni a fost inaugurată cu un meci de old-boys, partidă care a precedat întâlnirea de cupă dintre Ştiinţa Cernăteşti şi Unirea Mărăcineni. Odată cu noile facilităţi, echipa din Cernăteşti are şi un nou obiectiv, promovarea în Liga a IV-a.

Reprezentanţii AJF Buzău speră ca exemplul dat de cei din Cernăteşti să fie preluat şi de alte primării, astfel ca în câţiva ani fiecare comunitate din judeţ să dispună de o asemenea bază sportivă.

Terenul de fotbal din Aldeni a găzduit în primăvară faza regională a Cupei Satelor la fotbal. Şi-au dat întâlnire, atunci, echipe de fotbal din Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Galaţi şi Vrancea. Între timp, întreaga bază sportivă a fost finalizată. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. FELICITARI CELOR CARE S-AU IMPLICAT IN ACEST PROIECT ,IN SPECIAL PRIMARULUI ,CARUIA II PLACE SPORTUL .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!