Publicat la: 20.06.2019. 18:26 / 600 views

BĂTRÂN MORT ÎN INCENDIUL CARE I-A CUPRINS APARTAMENTUL. ZECI DE LOCATARI, EVACUAŢI

Un pensionar de 86 de ani a murit azi dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său. Fumul a afectat întregul  imobil din Micro 14 iar mai mulţi locatari au fost evacuaţi. Alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma intoxicaţiei cu fum.

incendiu 1Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat societăţilor de utilităţi să oprească furnizarea gazelor şi a curentului electric. A fost necesară intervenţia pompierilor în cazul unui locatar care rămăsese blocat în apartament, din cauza flăcărilor, dar a avut inspiraţia de a se bloca în baie. Omul a respirat pe gemuleţul compartimentului, până când a fost salvat

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare pe care pensionarul o lăsase aprinsă pentru soţia sa moartă în urmă cu puţin timp. Din cauza incendiului, dis de dimineaţă, toţi locatarii scării de bloc respective au fost evacuaţi. Culmea, În urmă cu un an, în data de 12 iunie, un apartament situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc, dar în care nu se afla nimeni, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă, iar locatarii au fost evacuaţi.

O femeie şi un copil care au fost intoxicaţi cu fum au fost preluaţi de ambulanţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!