IATĂ CUM ARATĂ O STRADĂ ASFALTATĂ ANUL TRECUT! BĂTAIE DE JOC PE STRADA PROFESORILOR DIN MIHAI VITEAZUL!

IATĂ CUM ARATĂ O STRADĂ ASFALTATĂ ANUL TRECUT! BĂTAIE DE JOC PE STRADA PROFESORILOR DIN MIHAI VITEAZUL!

Bataie de joc, reclamata de locuitorii strazii Profesorilor din Cartierul Mihai Viteazu. Desi strada lor s-a asfaltat anul trecut, acum aceasta deja s-a stricat. De vina e asfaltatorul care a facut o lucrare de mintuiala, iar in unele locuri, in asfalt, au aparut cratere de 30 de centimetri. Apoi, imediat dupa asfaltare, distribuitorul de gaze a decopertat, dar in loc de asfalt a pus balast. 

profesorilor 04Supărare mare în rândul buzoienilor care locuiesc pe strada Profesorilor din cartierul Mihai Viteazul.

La nici un an de la refacerea străzii asfaltul s-a stricat, în anumite locuri au apărut adevărate cratere.

În plus, porţiuni întregi din stradă au fost lăsate neasfaltate. Oamenii sunt dezamăgiţi de calitatea lucrărilor despre care spun că au fost făcute de mântuială.

Calitatea proastă a asfaltului, faptul că nu s-a lucrat corespunzător dar şi faptul că apa bălteşte atât pe trotuar cât şi pe stradă i-a făcut pe oameni să spună că lucrarea a fost făcută de mântuială.

Lucrarea pe strada Profesorilor a fost făcută din fonduri europene, a fost demarată în anul 2012 şi finalizată în aprilie 2013.

Rămâne de văzut, dacă în aceste condiţii, constructorul, Mecan Construct, va repara gropile apărute peste noapte în asfalt pentru că lucrarea se află în perioada de garanţie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și