BARIERE LA CRÂNG. RESTRICŢIILE AUTO DIN PARC AU FOST APROBATE

BARIERE LA CRÂNG. RESTRICŢIILE AUTO DIN PARC AU FOST APROBATE

În şedinţa CLM de astăzi a fost supus aprobării consilierilor municipali proiectul referitor la impunerea de restricţii auto în Parcul Crâng. Chiar dacă a întâmpinat unele critici din partea unor consilieri din opoziţie, proiectul a trecut. Conform unui amendament adoptat tot astăzi, perioada de aplicare a hotărârii este de un an calendaristic.      

intrare crang 4După ce a stat în dezbatere publică 30 de zile şi după o ultimă şedinţă în care buzoienii au fost invitaţi să-i exprime opiniile în legătură cu restricţiile auto propuse pentru Parcul Crâng, proiectul a fost adoptat.

La propunerea viceprimarilor Ionuţ Apostu şi Andrei Neder, consilierii municipali au aprobat mai întâi 3 amendamente. Este vorba despre desemnarea  persoanelor care pot aplica sancţiuni, de prelungirea termenului de achitare a 50% din cuantumul amenzilor până la 15 zile şi de stabilirea unui termen de un an de valabilitate a hotărârii aprobate astăzi.

Înainte de a se trece la discutarea proiectelor de hotărâre din şedinţa Consiliului local Municipal de astăzi, consilierul Silviu Roşioru a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a acestui proiect.

Propunerea a fost respinsă prin vot de ceilalţi consilieri iar proiectul a trecut cu majoritate de voturi. Hotărârea va fi valabilă până pe 28 septembrie, 2019. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și