Publicat la: 25.09.2018. 18:22 / 711 views

BAREME REVOCATE. POLIŢIŞTII LOCALI NU VOR MAI SUSŢINE PROBELE SPORTIVE

În luna mai a anului în curs, consilierii locali municipali au aprobat un proiect de hotărâre care impunea poliţiştilor locali să susţină probe sportive pentru atestarea aptitudinilor fizice. În luna august, probele nu au fost susţinute deoarece poliţiştii nu au obţinut documentele medicale necesare. După un studiu mai atent, edilii au hotărât că hotărârea CLM nu poate fi îndeplinită şi vor supune propunerea de revocare a ei în următoarea şedinţă de Consiliu.

politisti localiÎn şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal din 28 septembrie, consilierii vor trebui să revoce o hotărâre anterioară, adoptată în luna mai a anului în curs.

Respectiva hotărâre de Consiliului impunea susţinerea unor probe sportive periodice pentru atestarea fizică a poliţiştilor locali.

Conform unei dispoziţii a Primarului, între 20 şi 24 august ar fi trebuit să se desfăşoare la stadionul de atletism probele sportive ale poliţiştilor locali contractuali.

Poliţiştii s-au prezentat dar nu au susţinut aceste teste pentru că nu aveau adeverinţe medicale.

Medicii nu sunt dispuşi să le elibereze pentru că nu cunosc antecedentele medicale ale pacienţilor şi nici nu s-a stabilit cine ar trebui să achite contravaloarea unui pachet complet de analize pentru fiecare poliţist local.

Din aceste motive, în următoarea şedinţă CLM va trebui ca hotărârea de Consiliu din luna mai să fie revocată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!