BAREME REVOCATE. POLIŢIŞTII LOCALI NU VOR MAI SUSŢINE PROBELE SPORTIVE

BAREME REVOCATE. POLIŢIŞTII LOCALI NU VOR MAI SUSŢINE PROBELE SPORTIVE

În luna mai a anului în curs, consilierii locali municipali au aprobat un proiect de hotărâre care impunea poliţiştilor locali să susţină probe sportive pentru atestarea aptitudinilor fizice. În luna august, probele nu au fost susţinute deoarece poliţiştii nu au obţinut documentele medicale necesare. După un studiu mai atent, edilii au hotărât că hotărârea CLM nu poate fi îndeplinită şi vor supune propunerea de revocare a ei în următoarea şedinţă de Consiliu.

politisti localiÎn şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal din 28 septembrie, consilierii vor trebui să revoce o hotărâre anterioară, adoptată în luna mai a anului în curs.

Respectiva hotărâre de Consiliului impunea susţinerea unor probe sportive periodice pentru atestarea fizică a poliţiştilor locali.

Conform unei dispoziţii a Primarului, între 20 şi 24 august ar fi trebuit să se desfăşoare la stadionul de atletism probele sportive ale poliţiştilor locali contractuali.

Poliţiştii s-au prezentat dar nu au susţinut aceste teste pentru că nu aveau adeverinţe medicale.

Medicii nu sunt dispuşi să le elibereze pentru că nu cunosc antecedentele medicale ale pacienţilor şi nici nu s-a stabilit cine ar trebui să achite contravaloarea unui pachet complet de analize pentru fiecare poliţist local.

Din aceste motive, în următoarea şedinţă CLM va trebui ca hotărârea de Consiliu din luna mai să fie revocată. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și