Publicat la: 27.07.2018. 18:30 / 1.267 views

BAREME PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI. PROBELE FIZICE VOR FI SUSŢINUTE DOAR DE PERSONALUL CONTRACTUAL

Ultimul punct de pe lista suplimentară înscrisă pe ordinea de zi a şedinţei CLM de astăzi a fost şi cel mai disputat. Este vorba despre proiectul de hotărâre referitor la aprobarea probelor sportive pentru verificarea aptitudinilor personalului Poliţiei Locale. După discuţii în contradictoriu, proiectul a trecut cu majoritate de voturi.      

politisti locali 2La şedinţa Consiliului Local Municipal de astăzi a existat un consens aproape deplin între consilierii municipali iar proiectele au trecut unul după altul.

Doar la ultimul punct de pe lista problemelor suplimentare au apărut şi controversele, legate de legalitatea proiectului, care se referă la aprobarea probelor sportive pentru verificarea aptitudinilor poliţiştilor locali.

Startul ostilităţilor l-a dat iniţiatorul acestui proiect, în prima sa formă. Acuzat că ar fi adus modificări proiectului iniţial, primarul a replicat acid.

După discuţii în contadictoriu, în care s-au implicat unii dintre colegii de partid ai consilierului Ionescu, dar şi secretarul Municipiului, Eduard Pistol,  proiectul a trecut cu majoritate de voturi.

Asta înseamnă că, dacă poliţiştii locali nu vor îndeplini baremele la probele fizice şi psihologice, ar putea fi concediaţi.

Poliţiştii locali care sunt şi funcţionari publici sunt scutiţi prin lege, docamdată, de susţinerea acestor probe. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!