UPDATE IMPORTANT! BARAJ REPROGRAMAT. Va fi duminică, 28 mai. Gloria – UTA, la ora 14:00

UPDATE IMPORTANT! BARAJ REPROGRAMAT. Va fi duminică, 28 mai. Gloria – UTA, la ora 14:00

UPDATE 23 MAI, ORA 13:33

Programată inițial sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30, partida dintre Gloria Buzău și UTA Arad a fost reprogramată pentru duminică, la ora 14:00! Anunțul a fost făcut de oficialii clubului din Crâng.

Intrare generală – 15 lei / persoană
Achiziţionarea biletelor se poate face: Online: https://www.blt.ro
De la sediul clubului (intrarea principală – Strada „Mareşal Averescu”):
Miercuri (14.00-16.00)
Joi (10.00-16.00)
Vineri (10.00-20.00)
Sâmbătă (10.00-14.00)
Stadion (Casele de bilete – Poartă “Parcul Crâng” şi Poartă “Electrica”):
Duminică, începând cu ora 10.30.

Acces gratuit pentru persoanele cu dizabilităţi şi copiii cu vârsta sub 14 ani.

*ȘTIRE INIȚIALĂ

Buzoienii sunt așteptați să umple tribunele din Crâng la primul meci al barajului de promovare pentru Gloria. În fața elevilor lui Adrian Mihalcea va fi UTA Arad, echipă care, în acest sezon, a învins-o pe Gloria, în Cupa României. Returul se va juca la o săptămână după prima confruntare.

Tragerea la sorți de astăzi de la Casa Fotbalului a decis: Gloria Buzău va disputa ,,acasă” primul meci de accedere în primul eșalon fotbalistic. Sâmbătă, 27 mai, în nocturnă, UTA Arad vine la Buzău pentru a se salva de la retrogradare. Formația lui Adrian Mihalcea are nevoie de sprijinul publicului, pentru a produce minunea, având în vedere că echipa oaspete este favorită certă la câștigarea duelului.

În aceste condiții, suporterii Gloriei sunt așteptați să vină sâmbătă, în număr cât mai mare la stadion, pentru a fi al 12-lea jucător pentru echipa buzoiană, începând cu ora 20:30.

Încă de miercuri, clubul va pune în vânzare biletele pentru cea mai importantă partidă a Gloriei din ultimii 17 ani. Prețul rămâne 15 lei, intrarea generală.

Ieri, în ultima etapă a play-off-ului, elevii lui Mihalcea au pierdut în Ghencea. A fost 4-2 pentru Steaua. Echipa buzoiană a încheiat pe penultimul loc, cu o serie de două victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri. Practic, și dacă ar fi fost pe ultimul loc în clasament, Gloria ar fi participat la barajul de promovare, pentru că Unirea Dej nu și-a depus dosarul de licențiere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și