Publicat la: 19.07.2018. 18:16 / 1.084 views

BANII INVESTIŢI REVIN LA CONSILIUL JUDEŢEAN. SE VOR RECUPERA DE LA UNIUNEA EUROPEANĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a făcut astăzi un anunţ care a surprins. El a spus că a făcut demersurile necesare pentru recuperarea de la Uniunea Europeană a banilor pe care i-a investit din fonduri proprii în aparatură medicală. Astfel, Consiliul Judeţean are de recuperat câteva milioane de euro ce vor fi reinvestiţi tot în sistemul local de sănătate.

cj iulieCâteva milioane de euro ar putea recupera Consiliul Judeţean Buzău de la Uniunea Europeană. Este vorba despre bani ce au fost investiţi în aparatură medicală din fondurile proprii ale Consiliului şi pe care există posibilitatea să îi primească înapoi.

Odată recuperaţi, banii vor fi reinvestiţi în infrastructura medicală, dă asigurări Petre Emanoil Neagu.

Cei mai mulţi bani investiţi în aparatură medicală au fost la Maternitatea Buzău, dar şi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul Pârscov. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!