Publicat la: 08.08.2017. 18:22 / 693 views

BANI PENTRU ZONELE CALAMITATE. FONDURI DIN EXCEDENTUL DE LA „INVESTIŢII”

slanic 5Şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Judeţean s-a derulat cât se poate de repede şi la obiect, chiar dacă „opoziţia” a avut o solicitare în ceea ce priveşte ordinea de zi.

Consilierul liberal Nicolae Mărăcine a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a primelor două proiecte de hotărâre şi amânarea lor pentru o şedinţă ulterioară.

Preşedintele Neagu a luat act de solicitarea grupului liberal de consilieri judeţeni şi a motivat urgenţa aprobării celor două proiecte de pe ordinea de zi.

Consiliul Judeţean va trebui să aloce sumele de bani necesare din excedentul de la capitolul Investiţii, tocmai pentru ca lucrările de intervenţie să înceapă cât mai curând.

În zonele calamitate, situaţia se poate agrava oricând, mai ales că, după codurile de caniculă pot urma şi cele de vreme rea.

Majoritatea PSD – ALDE din miniparlamentul buzoian a avut din nou câştig de cauză iar cele două proiecte au trecut cu bine.

Intervenţiile din zonele calamitate de la Căneşti (Valea Berzei), Mânzăleşti şi Lopătari vor demara chiar de săptămâna viitoare.

Consiliul Judeţean Buzău a solicitat şi de la Guvern o sumă de aproximativ 96 de milioane de lei pentru lucrări de intervenţie în localităţile  din judeţ afectate de inundaţii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!