BANI PENTRU 1 DECEMBRIE ŞI SĂRBĂTORILE DE IARNĂ. CONSILIUL JUDEŢEAN PREGĂTEŞTE DEJA SURPRIZELE

BANI PENTRU 1 DECEMBRIE ŞI SĂRBĂTORILE DE IARNĂ. CONSILIUL JUDEŢEAN PREGĂTEŞTE DEJA SURPRIZELE

500 de mii de lei este suma pe care Consiliul Judeţean o alocă, anul acesta, pentru activităţile dedicate Zilei Naţionale şi sărbătorilor de iarnă. Propunerea a luat forma unui proiect, care a primit şi aprobarea aleşilor judeţeni.

fasole 6Consiliul Judeţean se pregăteşte deja de sărbătoare. Consilierii au votat proiectul prin care se alocă banii necesari organizării evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională şi de sărbătorile de iarnă.

Anul acesta au fost alocaţi 500.000 de lei ce urmează să fie cheltuiţi, în general pe steguleţe, cocarde tricolore, reviste cu teme speciale dedicate Marii Uniri, cadouri pentru copii şi momente artistice.

Consiliul Judeţean şi-a anunţat participarea financiară şi la organizarea Revelionului, precum şi faptul că va menţine obiceiul de a oferi buzoienilor, de Ziua Naţională a României, o masă tradiţională cu fasole şi ciolan în Parcul Crâng. De la sărbători nu vor lipsi nici Moş Nicolae şi Moş Crăciun, care vor împărţi daruri copiilor instituţionalizaţi sau din familii nevoiaşe, persoanelor cu handicap dar şi colindătorilor care vor ajunge la Consiliul Judeţean. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și