Publicat la: 17.10.2019. 18:26 / 1.449 views

BANI DIN ASFALT. PRIMĂRIA VREA SĂ ÎNFIINŢEZE O NOUĂ SOCIETATE CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Primăria intenţionează să constituie o nouă societate comercială. Trans – Urbis SRL se va naşte prin asocierea societăţilor Urbis Serv SRL şi Trans Bus S.A. Principala sa activitate va fi producerea şi comercializarea mixturilor asfaltice.

asfaltare dorobanti statie asfalt 1

Primarul Constantin Toma a avut iniţiativa de a constitui o nouă societate comercială cu răspundere limitată, prin asocierea societăţilor Urbis Serv SRL şi Trans Bus SA.

Este vorba despre societatea Trans-Urbis SRL, care va avea ca obiecte de activitate producerea şi comercializarea de mixturi asfaltice şi betoane.

Staţia de asfalt, care se află în prezent în proprietatea societăţii Urbis Serv, este una dintre cele mai moderne din ţară şi are o capacitate de producţie mult peste necesităţile Urbis.

Dar, pentru că din cauza unor impedimente legislative nu poate fi comercializată  către terţi decât o anumită cantitate de asfalt, staţia este folosită doar la 10% din capacitatea ei.

Dacă ar fi depăşite cele 80% din cifra de afaceri prin comercializarea mixturilor asfaltice, Urbis s-ar afla în imposibilitatea de a mai obţine comenzi de la Primărie prin încredinţare directă.

Este şi motivul pentru care se va înfiinţata noua societate, care va avea sediul pe strada Depozitului nr. 3, unde sunt amplasate staţiile de asfalt şi cea de betoane şi care va fi condusă de un administrator unic.

Asta în cazul în care şi aleşii municipali vor fi de acord cu constituirea noii societăţi şi vor vota „pentru” în şedinţa CLM din 21 octombrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!