Publicat la: 07.07.2020. 18:40 / 278 views

BAC SPECIAL, PROBA PROFILULUI. CINCI ELEVI AU SUSȚINUT EXAMENUL LA BUZĂU

Dintre cei sase absolventi de clasa a douasprezecea, cinci au sustinut azi examenul la proba obligatorie a profilului. Maine, 8 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii.

bac special 1Cinci absolvenți dintre cei șase care s-au înscris la proba specială a Bacalaureatuui, s-au așezat azi în bănci. La proba obligatorie a profilului, tinerii au avut la dispoziție trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor. Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

Candidații au declarat că subiectele au fost abordabile, cu o dificulate medie. Mai grea a fost pregătirea, având în vedere condițiile din pandemie. Ei au fost, însă, ajutați de colegi si de dascăli.

Mâine, candidații care participă la proba specială vor susține proba la alegere a sesiunii special Bacalaureat 2020. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!