Publicat la: 10.03.2017. 19:04 / 5.471 views

BABOI ŞI BÎRA, PARIURILE BUZĂULUI PENTRU OLIMPIADĂ. CEI DOI ATLEŢI ŞI-AU STABILIT OBIECTIVE ÎNDRĂZNEŢE

Marina Baboi şi Marius Bîra, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Iolanda Balaş Soter, şi-au stabilit obiective îndrăzneţe, atât pe termen scurt cât şi pentru următorii ani. Campioni naţionali de juniori, ambii vizează, ca obiectiv principal, Olimpiada din 2024.

baboi si biraCampionatul European de Juniori de la Grosetto, Italia, din vară, este obiectivul principal al celei mai de succes atlete buzoiene, Marina Baboi. Buzoianca intenţionează să continue evoluţiile excelente avute în ultimele sezoane şi, mai ales, să îndeplinească baremul pentru competiţia din vară. Sprintera vizează şi campionatele de sală ale României, atât la juniori cât şi la seniori.

Aruncătorul Marius Bîra, campion naţional de juniori, vizează o clasare pe podium la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Gyor. De asemenea, atletul vrea neapărat să ajungă la Campionatele mondiale de juniori din Kenya.

Atletismul buzoian încă mai aşteaptă sprijin din partea municipalităţii, măcar în ceea ce priveşte condiţiile de antrenament. Profesorii din cadrul Liceului Sportiv speră ca viitorul apropiat să aducă modernizarea stadionului de atletism.

Din păcate, cum Buzăul nu este oraş universitar, cei mai mulţi sportivi de performanţă aleg să părăsească urbea, imediat după terminarea junioratului, pentru a-şi continua studiile. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!