Publicat la: 28.06.2018. 17:01 / 621 views

AVEM UN NOU CETĂŢEAN DE ONOARE AL JUDEŢULUI. ESTE CONSULUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA BILBAO

Începând de astăzi, judeţul Buzău are încă un cetăţean de onoare. Este vorba despre Marian Popescu, Consulul General al României la Bilbao. Originar din judeţul Buzău, din Pătârlagele, Marian Popescu a primit distincţia cu foarte mari emoţii şi a dedicat-o familiei sale.

cj 3Astăzi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, membrii minilarlamentului local au votat pentru acordarea titlului de cetăşean de onoare al judeţului Buzău Consulului General al României la Bilbao, Marian Popescu.

La decernarea premiului, emoţiile au fost atât de partea preşedintelui Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu, cât şi de partea consulului Marian Popescu.

Originar din judeţul Buzău, din oraşul Pătârlagele, Consulul General al României la Bilbao, Marian Popescu a primit cu emoţie distincţia pe care a mărturisit că o dedică familiei sale.

Consulul General al României la Bilbao, Marian Popescu a participat activ la legarea relaţiilor pe care judeţul Buzău le-a stabilit cu regiunea spaniolă şi promovează imaginea României şi a judeţului Buzău ori de câte ori i se oferă ocazia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!