Publicat la: 26.03.2018. 18:34 / 1.266 views

AVANSAŢI ÎN GRAD, DE ZIUA LOR. RESPONSABILUL DE SIMILEASCA, “POLIŢISTUL ANULUI”

Amânată din cauza codului portocaliu de vineri, festivitatea ocazionată de Ziua Poliţiei s-a desfăşurat, astăzi, la Sala Mare a Consiliului Judeţean. Sute de poliţişti au participat la eveniment. 83 dintre aceştia au fost avansaţi în grad. Poliţistul anului a fost desemnat un subofiţer responsabil de zonele Transilvaniei şi Simileasca.

politie 4Festivitatea s-a desfăşurat cu sala plină. La eveniment au participat şi foşti comandanţi ai IPJ, ieşiţi la pensie între timp, precum şi alte cadre în rezervă. Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, 62 de agenţi şi 21 de ofiţeri buzoieni au fost avansaţi în grad la termen. 

După o analiză asupra activităţii candidaţilor propuşi pentru această distincţie, titlul de “Poliţistul anului” a fost acordat unui agent de la Poliţia Municipală Buzău. Argumentele au fost prezentate chiar de către inspectorul şef al IPJ.

Momentul de astăzi a venit într-un context în care sindicaliştii din Poliţie îşi manifestă nemulţumire faţă de salarizare şi condiţii de muncă. De altfel, peste 150 de poliţişti buzoieni au participat, sâmbătă, la mitingul din Capitală.

În cadrul festivităţii au mai fost premiaţi elevii şi profesorii care s-au implicat exemplar în campaniile de prevenire a consumului de droguri, după ce, la începutul acestui an, fenomenul luase amploare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!