Avanpremieră la Ziua Națională. Repetiție cu militari români și americani

Avanpremieră la Ziua Națională. Repetiție cu militari români și americani

La repetiția generală pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României au participat 450 de militari și specialiști români. Alături de ei au defilat și militari americani, însoțiți de tehnica lor de luptă, un Task Force aparținând Diviziei 101Aeropurtate, din Statele Unite ale Americii. Pentru ziua de astăzi și pentru mâine, au fost impuse restricții de circulație, în aria în care se vor desfășura activitățile programate, între orele 8 și 13.

Mâine, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, vor fi impuse mai multe restricții de circulație în zona în care se vor desfășura activitățile programate pentru acest eveniment.

Astfel, între orele 8 și 13, traficul auto va fi restricționat pe Calea Eroilor, între rondul de la Kaufland și intersecția cu bulevardul ”Mareșal Alexandru Averescu”.

Pe bulevard nu se va putea circula nici între intersecția cu Unirii și intrarea în unitatea militară.

De asemenea, vor fi interzise oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe străzile Aerodromului, Calea Eroilor, zona Patinoarului și a supermarketului Kaufland Sud, precum și pe Aleea Căprioarei.

La ceremonia de mâine, când românii de pretutindeni vor sărbători Ziua Națională a României, la Buzău se va desfășura o paradă militară impresionantă.

Vor trece în pas de defilare prin fața buzoienilor 450 de militari și specialiști din MApN, MAI, Serviciul Român de Informații și Direcția Poliției Locale, însoțiți de 70 de mijloace tehnice, dintre care 10 aparate de zbor.

În premieră, la parada de la Buzău vor participa și militari americani ai Diviziei 101 Aeropurtate, aparținând parteneriatului cu Statele Unite ale Americii.

Buzoienii sunt așteptați să asiste la una dintre cele mai impresionante parade militare de la Buzău, probabil a doua ca importanță după cea din București.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și