Publicat la: 03.01.2017. 18:02 / 1.143 views

AVALANŞĂ DE SOLICITĂRI LA UPU. ŞI LA MATERNITATE A FOST AGLOMERAŢIE

Şi în acest an, personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a trebuit să facă faţă numărului foarte mare de cazuri sosite începând cu noaptea de Revelion şi chiar până pe 2 ianuarie. Cele mai multe solicitări au venit din partea buzoienilor care fie au consumat prea multă mâncare şi alcool, fie au fost victime ale unor agresiuni. La Maternitatea Buzău, în primele 12 ore ale anului 2017 au venit pe lume peste 15 copii, prima născută fiind o fetiţă.

upu1Au mâncat, au băut, s-au încăierat şi apoi au cerut ajutorul medicilor urgentişti. În primele ore ale anului 2017, sute de buzoieni s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Medicii au constatat că şi în acest an buzoienii au exagerat atât cu consumul  de alimente, cât şi cu cel de alcool.

Şi la Maternitatea Buzău personalul medical a avut parte de un început de an plin. Primul bebeluş venit pe lume la cumpăna dintre ani a fost o fetiţă care s-a născut în ambulanţă.

De asemenea, în primele ore ale anului 2017, trei buzoieni, cunoscuţi cu afecţiuni cardiace au încetat din viaţă în urma unor crize de inimă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!