Publicat la: 23.01.2020. 19:13 / 696 views

AVALANŞĂ DE CERERI PENTRU BILETE DE TRATAMENT. SE AŞTEAPTĂ REPARTIZAREA LOCURILOR PENTRU BUZĂU

Avalanşă de cereri pentru bilete de tratament, la Casa de Pensii Buzău. De la începutul anului, au fost deja depuse peste 800 de solicitări. Locurile pentru judeţul Buzău nu au fost repartizate încă. Cel mai probabil, primele bilete disponibile vor sosi în luna martie.

pensii 1 bilete 1

De la începutul anului, zeci de buzoieni s-au prezentat, zilnic, la Casa Judeţeană de Pensii, pentru a depune cereri în vederea obţinerii biletelor de tratament. Peste 800 de solicitări au fost deja înregistrate.

Pensionarii care s-au grăbit să depună cereri speră să prindă locuri, mai ales în staţiunile de pe litoral.

De menţionat că data depunerii solicitării nu este un criteriu luat în calcul atunci când se aprobă un bilet de tratament.

Anul trecut, la Casa de Pensii Buzău au fost depuse peste 7.000 de cereri, fiind alocate aproape 3.600 de bilete de tratament. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!