Publicat la: 18.10.2017. 18:18 / 960 views

AUTOBUZE PENTRU NAVETIŞTI. VOR FI ACHIZIŢIONATE ÎNCĂ NOUĂ AUTOBUZE ARTICULATE

autobuz articulat siteAnul acesta, Trans Bus va mai achiziţiona încă 15 autobuze second-hand pentru transportul urban de persoane.

Totodată, a fost alocată o sumă de bani necesară pentru cumpărarea a 9 autobuze articulate, tot la mâna a doua, care să fie folosite pe traseele din afara oraşului.

Autobuzele articulate vor fi folosite în special în orele de vârf, pentru a face legătura cu localităţile din jurul Buzăului, care fac parte din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de transport.

Suma suplimentară de 1.850.000 lei a fost alocată societăţii TransBus, care va demara procedurile de licitaţie pentru achiziţionarea celor nouă autobuze articulate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!