Publicat la: 01.07.2019. 18:10 / 1.742 views

AUR LA SĂRITURI, PENTRU GABRIEL BURTANETE! BUZOIANUL, PE PRIMA TREAPTĂ A CAMPIONATULUI MONDIAL DE JUNIORI

Buzoianul Gabriel Burtanete, sportiv legitimat la Gloria, a făcut istorie, la Campionatul Mondial de Juniori de la Gyor. Singura medalie a României, cea de aur, a fost obţinută de sportivul de la Vasu Paşii, după o evoluţie aplaudată de toata sală.

burtaneteBuzoianul Gabriel Burtanete a fost surpriza Campionatului Mondial de Juniori, desfăşurat zilele trecute în Ungaria, la Gyor. România a bifat aproape miraculos o medalie de aur, graţie lui Gabriel Burtanete, care s-a clasat primul, la sărituri.

Cu o medie de 14.424 de puncte, Burtanete (17 ani), legitimat la SCM Gloria Buzău, a devenit primul campion mondial de juniori al României. Medalia de argint a fost obţinută de reprezentantul Chinei, la 124 de sutimi distanţă în spate, iar bronzul a fost cucerit de reprezentantul Marii Britanii, aflat la 241 de sutimi distanţă de  liderul din România.

Aurul obţinut de Burtanete constituie o premieră şi pentru clubul la care este legitimat. Gloria Buzău se poate mândri cu primul titlu de campion mondial. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!