Publicat la: 15.09.2017. 18:19 / 992 views

AU SOSIT NOI BILETE DE TRATAMENT. DE LUNI, PENSIONARII POT DEPUNE CERERI

Au sosit noi bilete de tratament pentru pensionarii buzoieni. Casa Judeţeană de Pensii a primit o suplimentare cu peste 1.000 de locuri în staţiunile din ţară. Alocarea a fost posibilă după ce s-a reuşit încheierea de contracte cu mai mulţi operatori privaţi.

bilete tratament 2017Veste bună pentru vârstnicii buzoieni care nu au prins bilete de tratament în acest an. La Casa Judeţeană de Pensii au sosit noi alocări pentru staţiuni unde beneficiarii se pot trata. Peste 1.200 de bilete vor fi disponibile în următoarele serii, până în luna decembrie.

Astfel, începând de luni, cei interesaţi sunt aşteptaţi la Casa de Pensii pentru a depune cereri.

Până în prezent, peste 2.300 de pensionari buzoieni au beneficiat în acest an de bilete de tratament în staţiunile balneare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!