Publicat la: 01.10.2018. 18:16 / 654 views

AU SOSIT BULETINELE DE VOT. MAI MULTE CU PESTE 38.000

Într-un timp record au ajuns buletinele de vot destinate judeţului Buzău, la referendum. Au fost tipărite în regim de urgenţă la Monitorul Oficial şi depozitate într-o încăpere a Prefecturii. La Buzău au ajuns peste 426 de mii de buletine de vot, cu aproape 40.000 mai multe faţă de numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale permanente.

buletine 2Potrivit autorităţilor, pe listele electorale permanente sunt 387.487 de cetăţeni cu drept de vot din judeţ. La Buzău, ieri a ajuns un transport cu lotul necesar, fiind peste 425.000 de buletine ce vor ajunge în secţiile de votare. Operaţiunea de depozitare într-o încăpere a Prefecturii a fost supervizată şi de preşedintele Biroului Electoral Judeţean.

După ce vor sta sub sigiliu, în următoarele zile, buletinele pentru referendum vor fi ridicate de preşedinţii secţiilor de votare şi transportate sub paza jandarmilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!