Au revenit la antrenamente. 25 de jucători au spus prezent la reunirea lotului Gloriei Buzău

Au revenit la antrenamente. 25 de jucători au spus prezent la reunirea lotului Gloriei Buzău

După cinci săptămâni de pauză, jucătorii Gloriei Buzău au revenit, astăzi, la antrenamente, în vederea pregătirii părții a doua a sezonului 2022 – 2023 al Ligii a II-a. Au fost prezenți la reunirea formației buzoiene 25 de jucători. Mai mulți jucători se află în negocieri cu echipa buzoiană, pe listă fiind un portar basarabean dar și doi tineri jucători de la FCSB.

Astăzi, la ora 15.00, s-a sunat adunarea la Gloria Buzău! Sub îndrumarea tehnicianului Adrian Mihalcea, jucătorii echipei buzoiene au efectuat, pe stadionul de atletism din municipiul Buzău, un antrenament de acomodare. Tehnicianul Gloriei a avut la dispoziție, la prima acțiune a anului, 25 de jucători.

Momentan, nu au fost semnate contracte cu jucători noi, însă la antrenamentul de astăzi, au participat patru jucători care se află în negocieri cu clubul buzoian. Este vorba despre doi jucători de la FCSB, Șuteu și Pandele, de Răzvan Greu, de la Unirea Dej, dar și de portarul basarabean Denis Rusu, jucător care, în ultimii doi ani, a fost legitimat la Universitatea Craiova.

La capitolul plecări, s-a decis rezilierea contractelor cu o serie de jucători, la acest moment certe fiind plecările fotbaliștilor Răzvan Matiș, Georgian Honciu și Albert Popa.

Tehnicianul Adrian Mihalcea spune că până la primul meci oficial al anului, sunt programate mai multe partide de verificare dar și un catonament. Primul test va avea loc chiar sâmbătă, împotriva formației Olimpia Râmnicu Sărat, liderul Seriei 2 din Liga a III-a.

Gloria Buzău ocupă locul 6 în Liga 2 după primele 16 etape, loc ce-i asigură prezența în play-off. Trupa lui Adi Mihalcea va susține primul meci oficial din acest an la sfârșitul lunii februarie. Gruparea din Crâng va evolua, pe teren propriu, împotriva formației FC Brașov. În martie, urmează alte două meciuri de foc, cu Unirea Slobozia, pe stadionul din Crâng, și în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și