Publicat la: 12.09.2019. 18:13 / 539 views

AU REFUZAT, SAU NU, CEI DE LA METALUL SĂ JOACE ÎN CUPĂ PE GLORIA? VALI STAN DEZMINTE AFIRMAŢIILE LUI “ILIESTA”, DIN CONFERINŢA DE PRESĂ

Puţini microbisti ştiu, meciul de Cupă dintre Metalul şi Gloria ar fi putut să se dispute pe stadionul gruparii roş-albastre. Ilie Stan a declarat azi ca a încercat să aranjeze ca partida să se joace pe iarbă, nu pe sintetic, dar a fost refuzat de mai-marii clubului vecin. La rându-i Vali Stan a ţinut să infirme această variantă. Meciul nu s-a disputat pe Gloria, din motive legale.

ilie stan vali stan

Rivalitatea dusă până la adversitate dintre cele două cluburi de fotbal “vecine şi prietene” a fost dovedită, încă o dată, azi. Ilie Stan a povestit într-o conferinţă de presă cum a încercat să mute meciul de Cupa României, de pe sinteticul „Cornel Negoescu” pe Gloria, dar a fost refuzat de şefii Metalului, din varii motive. Partida disputată pe iarbă ar fi favorizat roş-albaştrii, deoarece terenul este mai mare şi Gloria stătea mai bine la capitolul pregătire fizică, în acel moment.

La rându-i, Vali Stan a ţinut să dezmintă afirmaţia fostului internaţional. Întâlnirea a avut loc, ambele părţi conveniseră ca partida să se dispute pe Gloria, dar cheltuielile de organizare să fie suportate de clubul roş-albastru. De menţionat că suma necesară unui meci pe Gloria ar fi fost mult mai mare, întrucît numărul oamenilor de ordine s-ar fi triplat. În cele din urmă, forul de specialitate a decis că nu există bază legală, pentru a muta partida pe Gloria.

Meciul de Cupă dintre Metalul şi Gloria s-a terminat 0 la 0, cu alb-albaştrii câştigători la loteria penalty-urilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!